Ma: 2020.05.31. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Húsz év fegyházra ítélték a kecskeméti péket, aki meggyilkolt egy prostituáltat
MTI/Fotó: 24.hu 2018.10.04. 9:14:00

Nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt húsz év fegyházbüntetésre ítélt a Kecskeméti Törvényszék egy férfit, aki megölt egy prostituáltat.A vádlott élettársával és annak gyermekével - 2015 júliusától - Kecskeméten élt, albérletben. A férfi pékként két helyen is dolgozott, de játékszenvedélyéből is keletkező anyagi gondjait nem tudta megoldani, ezért kölcsönöket kért.

Fizetési kötelezettségei és pénztelensége miatt elhatározta, hogy az interneten kiválaszt egy prostituáltat, a szolgáltatás ürügyén felkeresi, majd erőszakkal szerez tőle pénzt.

A sértettet - aki 2012 nyarától bérelt egy lakást Kecskeméten - 2016. június 14-én kereste fel, miután előzőleg telefonon időpontot egyeztettek. A szexuális aktus után a vádlott közölte, hogy nem tud fizetni, és a táskájából elővett késsel fenyegetni kezdte a nőt, hogy inkább ő adjon neki pénzt.

A vita során a férfi befogta a nő száját, hogy ne kiabáljon, aki erre megharapta. A vádlott dühében többször nyakon szúrta, majd amikor a sértett a földre került, tovább bántalmazta. 

A nő belehalt sérüléseibe. Holttestére este a bérbeadó talált rá. 

A bíróság a vádlottat nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettében mondta ki bűnösnek, ugyanakkor azt nem állapította meg, hogy előre megtervezte volna a sértett megölését.

Az ítélet nem jogerős, az ügyészség súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett. Másodfokon a Szegedi Ítélőtábla dönt.

További friss információk
Gondatlan emberölés: áramütés okozta az 1 éves gyermek halálát
Fegyveresen elkövetett emberrablásért és súlyos testi sértésért kell felelnie a „szerelmes” cigánynak
Nőismerőst késelt O. Ferenc Bátonyterenyén
Brutálisan megverte prostitúcióra kényszerített áldozatait a cigány, az egyik nőt hosszabbítókábellel „megostorozta”, egy kiskorú lánynak pedig több csontját is eltörte
8 év fegyházbüntetésre ítélték a hajléktalant, aki három másik hajléktalant akart felgyújtani
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat