Ma: 2020.07.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kis „színes” hírek Érdről: a jó idő beköszöntével nagyobb fordulatszámra kapcsoltak a „navajonkik”
Privatkopo.hu 2019.06.06. 8:52:00

Sodrófával, botokkal estek egymásnak két társaság tagjai kedden, este, az érdi rendőrök rövid időn belül megfékezték a verekedőket, majd több embert őrizetbe vettek.Az Érdi Rendőrkapitányságon indult eljárás felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint két társaság tagjai 2019. június 4-én, 18 óra körül, egy érdi ingatlannál összeszólalkoztak, amelynek során kezükben botokkal, vascsövekkel, késekkel fenyegették egymást, azonban tettlegességre itt nem került sor.

Ezt követően az ellenérdekű felek az Érdi Rendőrkapitányságra mentek feljelentést tenni, majd 20 óra körül a kapitányság épülete előtt összegyűltek a két társaság férfi és nő tagjai, ahol folytatták garázda magatartásukat, sodrófával, botokkal és puszta kézzel bántalmazták egymást. Az érdi rendőrök a verekedőket percek alatt megfékezték, a közrendet helyreállították.

A történtekkel összefüggésben a rendőrök a helyszínen több személyt elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra, akik közül egy 30 éves törökbálinti férfit, egy 25 és egy 45 éves érdi férfit, valamint egy 45 éves érdi nőt gyanúsítottként történt kihallgatásukat követően őrizetbe vettek.    

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges erőkkel és eszközökkel fenntartják a közrendet Érden, a városban nyugalom van.

Leütötte, kirabolta

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 21 éves érdi férfit.

A nyomozás adatai szerint a 21 éves férfi 2018. november 10-én, 20 óra 30 perc körül a 44 éves sértettet Érd, Csóka utcában található otthonában leütötte, majd onnan eltulajdonította laptopját, mobiltelefonját, készpénzét és egy üveg barackpálinkáját. Az esetről a férfi feljelentést tett a rendőrségen.

A Pest megyei nyomozók az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. június 4-én, 20 óra 25 perc körül, Érden elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A 21 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A gyanúsított ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja nyomozást.

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat