Ma: 2021.01.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
9 napig fogva tartották, többször megverték, hogy megszerezzék a 8 millió forintos örökséget
Privatkopo.hu 2021.01.12. 8:33:00

A kispesti rendőrök 2021. január 7-én, délután, Budapest XVIII. kerületében fogták el K. Sándort és barátnőjét, H. Máriát, akik tavaly decemberben - miután kihallgatták két lakótársuk beszélgetését, és tudomást szereztek egyikőjük nyolcmillió forintos örökségéről - kilenc napra bezárták őket közös albérletükbe.A két fogvatartott férfit többször bántalmazták, gáz- és riasztófegyverrel, kalapáccsal és baltával fenyegették őket. A nyomozás adatai szerint a zsarolók végül közel hatmillió forinthoz jutottak hozzá.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 26 éves K. Sándort és a 23 éves H. Máriát zsarolás és személyi szabadság megsértése bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit a bíróság 2021. január 10-én elrendelt.

További friss információk
Egy 68 éves csalódott férfi bosszúból tizenöt emberre gyújtotta rá a házat
9 napig fogva tartották, többször megverték, hogy megszerezzék a 8 millió forintos örökséget
Droglabort számoltak fel a BRFK Felderítő Főosztály nyomozói
Megölte élettársa lányát a 86 éves férfi
Áldozata három kisgyereke szeme láttára követett el szexuális erőszakot a nyílt utcán egy 17 éves „navajonki”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat