Ma: 2018.02.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Hét év börtönt kapott a kikötözős szex közben gyilkoló férfi
Blikk 2017.11.07. 12:47:00

A Budapest Környéki Törvényszék hét év börtönre ítélte és nyolc évre eltiltotta a közügyektől azt a férfit, aki 2015-ben megfojtott egy fiatal nőt.A 38 éves S. László az interneten keresett magának egy nőt, akit kikötözős szexre vitt el csévharaszti házába. Megegyeztek abban is, hogy a férfi 50 ezer forintot fizet a nőnek.

Az aktus közben a férfi egy nadrágszíjjal megfojtotta partnerét. A jómódú fiatalember később azt mondta: elsőre nem vette észre, hogy baj van. Amikor látta, hogy a nő nem lélegzik, megpróbálta újraéleszteni, mellkaskompressziót, befúvásos lélegeztetést alkalmazott, de ezek sem segítettek.

A holttestet ezután autójába rakta. A nő holmijait útközben szórta szét, a holttestet az M0-ás autópályán Vecsésnél az út szélére dobta. A holttestre egy kamionos talált rá. A férfit két nappal a holttest megtalálása után fogták el.

Az áldozat családja később azt mondta: a meggyilkolt nő nem volt prostituált. Érettségizett, fodrásznak ta­nult. Nem voltak anyagi gondjai és párkapcsolata is volt.  

További friss információk
Reptéri szarka ellen emelt vádat az ügyészség
Megverte és kifosztotta 92 éves édesanyját
Átverés: finn tulajdonban lévő versenylovat adott el saját zsebre Lakatos Csaba
Idős asszonyt akartak kirabolni Gyöngyösön
Elkezdtek dolgozni a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai: újabb rakodómunkás bukott le
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat