Ma: 2021.04.09.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Előbb kifosztotta a magatehetetlen férfit, majd eljátszotta az „irgalmas szamaritánust”
Privatkopo.hu 2021.02.19. 8:55:00

A Nagykátai Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki először kifosztott egy eszméletlen embert, majd - felébresztve áldozatát - segítségére volt.A vádirat szerint az elkövető - még 2020 áprilisában - Tápiószecső egyik utcájában észlelte, hogy az ittas sértett elesett és rövid ideig eszméletét veszítette. Ezt kihasználva a fekvő, magatehetetlen emberhez lépett és átkutatta a zsebeit, majd magához vette a sértett mobiltelefonját, valamint pénztárcáját.

Ezután felsegítette az éppen magához térő sértettet, hogyléte felől érdeklődött és még támogatta is néhány méteren keresztül, nehogy újra elessen, majd a helyszínt - az elvett értékekkel együtt - elhagyta.

A nagykátai rendőröknek a sértett segítségével végül sikerült elszámoltatniuk az elkövetőt, aki ellen a Nagykátai Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat.

További friss információk
Bíróság előtt a rendőrökre bozótvágóval támadó „kiccsalád”
Négyen okoztak életveszélyes sérülést egy kiskorú sértettnek
Ötágú vörös csillaggal ápolta a munkásőr „hagyományokat”, vádat emeltek az elvtárs ellen
Felfüggesztett börtönt kapott a végrehajtó-helyettest életveszélyesen fenyegető férfi
Féltékenységből verekedés
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat