Ma: 2020.07.12.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Késelésig fajult vita miatt javasol vádemelést a BRFK
police.hu 2017.04.30. 6:48:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya folytatott eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 18 éves budapesti H. Roland ellen, aki a gyanú szerint előzetes szóváltást követően megszúrt egy 19 éves fiatalembert.A nyomozás adatai szerint H. Roland 2016. október 27-én, 14 óra körül Budapest XVIII. kerületében - egy szóváltás hevében - késsel megszúrta vitapartnerét, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrséget a kiérkező mentők értesítették.

A nyomozók a 18 éves férfit az elkövetés napján fogták el egy budapesti kórházban, ahonnan előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya a nyomozást befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat