Ma: 2021.08.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kerítés és kitartottság: a 22 éves nő gyengéd érzelmeit használta ki az ibrányi férfi
Privatkopo.hu 2020. 06. 24. 6:08:00

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya kerítés bűntette és kitartottság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. R. 32 éves ibrányi lakos ellen.A nyomozás adatai szerint a férfi szerelmet színlelt egy 22 éves debreceni nőnek, akinek az iránta tanúsított gyengéd érzelmeit kihasználva rávette arra, hogy külföldön prostitúciós tevékenységet végezzen, és az abból származó keresetéből eltartsa őt.

A férfi megszervezte, hogy a nő 2019 augusztusában Svájcba utazzon, és ott az általa előre biztosított szálláshelyen prostituáltként dolgozzon. A nő rendszeresen beszámolt a férfinak a prostitúcióból származó jövedelméről, és az utasításainak megfelelő pénzösszegeket átutalta.

A nyomozók a férfit 2020. június 22-én elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Vallomásában elmondta, hogy a nő által küldött pénzt saját életvitelének finanszírozására használta fel.

A férfi otthonában végrehajtott kutatás alatt a rendőrök több százezer forint készpénzt, valamint egy személygépkocsit foglaltak le, amelyek a nyomozás adatai szerint a bűnös tevékenységből származtak.

További friss információk
A BRFK újabb kábítószer-kereskedőkön ütött rajta
Padon alvó férfit fosztott ki egy 16 éves „navajonki”
Az ágyhoz kötözte szeretőjét, majd több mint ötvenszer belevágta a kést R. Katalin
Média1.hu: Külföldre menekítik a Kovács Zoltán és Orosz Barbara állítólagos titkos viszonyáról cikkező Pesti Riport és Privát Kopó nevű portálokat
Büntetőfékezett, megütötte a sofőrt, majd betörte az autója szélvédőjét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat