Ma: 2020.06.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kerítés és kitartottság: a 22 éves nő gyengéd érzelmeit használta ki az ibrányi férfi
Privatkopo.hu 2020.06.24. 6:08:00

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya kerítés bűntette és kitartottság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. R. 32 éves ibrányi lakos ellen.A nyomozás adatai szerint a férfi szerelmet színlelt egy 22 éves debreceni nőnek, akinek az iránta tanúsított gyengéd érzelmeit kihasználva rávette arra, hogy külföldön prostitúciós tevékenységet végezzen, és az abból származó keresetéből eltartsa őt.

A férfi megszervezte, hogy a nő 2019 augusztusában Svájcba utazzon, és ott az általa előre biztosított szálláshelyen prostituáltként dolgozzon. A nő rendszeresen beszámolt a férfinak a prostitúcióból származó jövedelméről, és az utasításainak megfelelő pénzösszegeket átutalta.

A nyomozók a férfit 2020. június 22-én elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Vallomásában elmondta, hogy a nő által küldött pénzt saját életvitelének finanszírozására használta fel.

A férfi otthonában végrehajtott kutatás alatt a rendőrök több százezer forint készpénzt, valamint egy személygépkocsit foglaltak le, amelyek a nyomozás adatai szerint a bűnös tevékenységből származtak.

További friss információk
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
Prostituáltakat futtatott külföldön, a bevétel egy részét a dédnagymamájának utaltatta
Gyermekei szeme láttára lőtte hátba volt élettársát
Sokkolóval rabolt egy 49 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat