Ma: 2019.02.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kérdések Pécsi Istvánhoz, a Kincsem Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezetőjéhez
Privatkopo.hu 2017.12.22. 17:27:00

A Privatkopo.hu több forrásból származó információi szerint szoros kapcsolat fűzi össze Pécsi Istvánt, az állami tulajdonú Kincsem Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezetőjét és Lakatos Csabát, a korábban többször büntetett idomár-hajtót, akinek neve kétes ügyekben merült fel. A bűnügyi portál ezúttal arra keresi a választ, mi indokolja Lakatos kitüntetett helyzetét a lóversenypályán.„Tisztelt Pécsi István Ügyvezető Úr!

Rendelkezik-e érvényes istálló bérleti szerződéssel Lakatos Csaba? Amennyiben nem, a nevezettre miért nem vonatkoznak - az egyébként mindenki másra érvényes - szabályok?

Fennáll-e jelenleg tartozása Lakatos Csabának a Kincsem Nemzeti Lóverseny Kft. felé? Amennyiben igen, mit tesz a társaság a tartozás mielőbbi behajtása érdekében?

Megfelel-e a valóságnak, hogy Lakatos Csaba kitiltásokat, valamint kitiltások feloldását képes úgymond elintézni Önnél? Tett-e Ön valaha is ígéretet Lakatosnak arra, hogy kitiltott személy kitiltási határozatát felfüggeszti, kifejezetten Lakatos kérésére, amennyiben „az jó neki” (Lakatosnak), ha visszaengedi a kitiltottat?

Van-e arról tudomása, hogy Lakatos Csaba egy 500 ezer forint értékű ló megvásárlását szabta feltételül valaki számára, hogy kitiltott személy visszaengedését úgymond elintézze Önnél? Ez egyébként bevett gyakorlatnak számít a Kincsem Parkban?

A Privatkopo.hu információi szerint Lakatos Csaba korábban többször büntetve volt. Véleménye szerint a nevezett személy előélete nem sérti-e a lóversenyzés jó hírét?

Van-e tudomása arról, hogy Lakatos Csaba rendszeresen lótulajdonosokat, idomárokat, futtatókat fenyeget, „terrorizál”? Amennyiben igen, mit tett Ön, mint a társaság ügyvezetője ez ellen?

Várjuk írásos válaszait, amelyeket egyik tervezett cikkünkben felhasználni, közölni kívánunk.

Üdvözlettel:

Privatkopo.hu”

További friss információk
Négyszer is előkerült a „családipótlék-gyártó műszer” Szekszárdon
Célzott lövésekkel tették mozgásképtelenné a fegyveres szökevényt - életveszélyes sérüléseket szenvedett
Elfogták a budapesti drogterjesztő bűnszervezet irányítóit
60 ezer adag kábítószer, 14 gyanúsított
„Itt nincs igazság!”- felháborodtak az időseket terrorizáló cigánybűnözők az ítéleten
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat