Ma: 2020.07.14.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Rendszámcserével trükközött a kamionos cég vezetője
HP 2017.04.28. 13:04:00

Elfogták a kisalföldi rendőrök egy fuvarozó cég vezetőjét, aki egyik járműve pótkocsijának levizsgáztatása helyett inkább kicserélte a vontatmány rendszámát.A mosonmagyaróvári járőrök csütörtökön, napközben éppen kamionokkal kapcsolatos közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak, amikor Hédervár határában leintettek egy nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvényt. A rendőrök a központi nyilvántartásban történő ellenőrzéskor megállapították, hogy a félpótkocsira szerelt rendszám nem az adott járműre lett kiadva. A járőrök a gépkocsi sofőrjét és a fuvarozó cég időközben helyszínre érkező vezetőjét elfogták és mindkettejüket előállították a rendőrkapitányságra.

A fuvarozással foglalkozó telephely 26 éves vezetője a rendőröknek elmondta: aznap vette észre, hogy a félpótkocsi műszaki érvényességi ideje lejárt, ezért a telephelyen átcserélte a rendszámot egy olyan járművével, amelyik érvényes műszaki vizsgával rendelkezett. A férfi azt is elmondta kihallgatásán, hogy a cserét egyedül hajtotta végre, arról a jármű vezetője nem tudott.

A cégvezető egyedi azonosítójel meghamisítása miatt számíthat felelősségre vonásra.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat