Ma: 2021.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kábítószer-kereskedőket vettek őrizetbe a BRFK felderítő nyomozói
Privatkopo.hu 2021. 03. 30. 9:57:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály és a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai 2021. március 26-án, 20 óra 30 perc körül, Dunakeszin ellenőriztek egy autót és annak sofőrjét. A rendőrök átvizsgálták a gépkocsit, amelyben marihuánagyanús anyagot találtak, így a gépkocsi vezetőjét elfogták.A nyomozók a 35 éves férfi fóti házában kutatást tartottak, ahol közel fél kilogramm kábítószergyanús anyagot, azok porciózásához szükséges eszközöket, valamint 25 - engedély nélkül tartott - éleslőszert is találtak.

A rendőrök a feltételezett díler két vásárlóját is megállították; az egyik férfi a kabátjába, míg a másik a zoknijába rejtette a beszerzett drogot.

Az elsődleges adatok szerint a három férfitől lefoglalt anyagok között marihuána, kokain és speed is volt, melyek feketepiaci összértéke mintegy hárommillió forint.

A fővárosi nyomozók F. Józsefet és K. Gábort kábítószer birtoklása vétség miatt, míg A. Dánielt kábítószer-kereskedelem és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett miatt hallgatták ki.

A 35 éves A. Dánielt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság 2021. március 29-én elrendelt. A másik két gyanúsított az eljárás során szabadlábon védekezik.

További friss információk
Kisgyermeküket is magával vitte a következő adag marihuána megvásárlásának helyszínére a drogos pár
Időskorúakat és fogyatékkal élőket rabolt ki, Németországban akadt horogra
Feladta magát a dohánybolti rabló, miután megtudta, hogy a rendőrök keresik
A Dunaferr többségi tulajdonosa szerint „fizikai agresszióra készült Mikó István és csapata”
„Navajonkik” akcióban: kiskorú lányával ment lopni az anya
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat