Ma: 2019.08.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Már megint a „legendás cigány gyerekszeretet”: kétéves kislányát használta párjával szexjátékszernek a szívtelen „anya”
Priatkopo.hu/Fotó: Bors 2018.11.01. 9:01:00

A 29 éves I. Szilvia és párja, J. István együtt nevelte a nő előző kapcsolatából született két gyerekét, a nyolcéves Eriket és a kétéves Laurát. A család embertelen körülmények között élt: a szülőknek nem volt munkájuk, folyamatosan vándoroltak, családtagoknál, barátoknál húzták meg magukat, vagy olyan albérletben, ahol az alapvető berendezés is hiányzott.A nagyobbik gyerek 2013-ban kezdte az általános iskolát, de nem járt rendszeresen, elhanyagolt, gondozatlan volt. Nem viseltek az évszakoknak megfelelő ruhát, nem étkeztek rendesen. A szülők a családsegítőtől kapott ruhákat elégették, így hagyták továbbra is fázni a gyerekeket.

„Édesanyjuk” 2013-ban ismerte meg élettársát, akivel rendszeresen a gyerekek előtt éltek szexuális életet, majd arra kényszerítették a kicsiket, hogy utánozzák őket. István a kislánnyal is létesített szexuális kapcsolatot, amelyről az anyja tudott, de nem tett ellene semmit. A gyerekek 2014 októberében kerültek nevelőszülőkhöz, akik azt vették észre, hogy a két gyerek meztelenre vetkőzve imitál szexjeleneteket, amelyeket korábban a felnőttektől láthattak.

A bírósági tárgyaláson a nő remegő fejjel, nagy sóhajokkal hallgatta végig bűnlajstromát, majd az utolsó szó jogán sírva mondta, hogy a bűnök nagy része hazugság, és vissza szeretné kapni a gyerekeit.

J. István szintén tagadta a bűnösségét, elmondása szerint csak az akarta, hogy a gyerekek „apjukként tekintsenek rá”.

További friss információk
Nyári szünet 2019. június 25. naptól 2019. augusztus 25. napig
Legalja: ellopták és feldarabolták az angyalt a „színesfém-rajongó” cigányok
Egy ballagási ünnepség záró felvonása: baltával okozott életveszélyes sérülést
Férfi miatt veszekedett gyerekkori barátnőjével Berta, majd néhányszor hátba is szúrta riválisát
Saját magát fuvarozta a betörésekhez a budapesti taxis
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat