Ma: 2018.12.19.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Az interneten árulta a lopott tárgyakat
Privatkopo.hu 2017.11.10. 7:52:00

Az erzsébetvárosi rendőrök vádemelési javaslattal zárták le, annak a férfinak az ügyét, aki lakásvásárlás céljából többször megjelent egy Budapest VII. kerületi lakásnál, majd onnan több százezer forint értékben ezüst pénzérméket, régi papírpénzeket és bélyeggyűjteményeket lopott - tájékoztatott a rendőrség.A nyomozás adatai szerint egy 37 éves laskodi férfi 2017 januárjában több alkalommal megjelent lakásvásárlás céljából egy nő erzsébetvárosi lakásában. A férfi a sértett figyelmét elterelve, többször is egyedül maradt a lakás helyiségeiben. Ezen alkalmakkor ellopott egy bankkártyát, egy hitelkártyát, négy bélyegalbumot, több ezüst pénzérmét, régi, magyar papírpénzeket és közel százezer forint készpénzt.

A sértett a lopásokat csak azután vette észre, hogy az interneten meglátta a férfi hirdetését, amelyben az ő bélyeggyűjteményét és pénzérméit kínálta eladásra. A nő azonnal értesítette a rendőröket, akik ezt követően 2017. január 21-én, egy zuglói lakásban elfogták a laskodi férfit. A rendőrök a lakásban tartott házkutatáskor megtalálták az ellopott tárgyak egy részét, majd a férfit előállították és lopás, valamint elektronikus készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával elkövetett csalás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmények elkövetését.

A gyanúsított részére időközben az ismerősei téli ruhákat és tisztasági csomagot vittek be, aminek átvizsgálásakor a rendőrök az egyik kabátjában megtalálták a sértett bank- és hitelkártyáját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai a nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

További friss információk
Aki cigányokkal italozik egy társaságban, ne csodálkozzon, ha hazafelé elő kell majd vennie a telefonját
Amikor a „bátorság” kicsapódik: hárman vertek egyet
Az év meglepetése: mozdonyszőke férfi rabolt Nyírlugoson
Péter és Alex rohamtempóban rabolgatott - nem kell karácsonyfát díszíteniük
Szorgalmas cigányok túlóráztak a 909-es autóbuszon, „munkájukkal” felkeltették a rendőrség érdeklődését (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat