Ma: 2019.08.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Öngyilkosságot kísérelt meg a Hungária Értékpapír Zrt. sikkasztással gyanúsított munkatársa
index.hu 2015.03.14. 6:22:00

Öngyilkosságot kísérelt meg az egyik brókerbotrány miatt letartóztatott cégvezető. A fogvatartott kedden, hajnalban, a Gyorskocsi utcai börtönben próbált véget vetni az életének. A büntetés-végrehajtás sajtóirodája annyiban megerősítette az értesülést, hogy valóban történt öngyilkossági kísérlet ekkor. Ugyanakkor a személyiségi jogok védelme miatt ennél többet nem árulhattak el.Úgy tudni, a Hungária Értékpapír Zrt.-nél háromszázmillió forintos sikkasztás gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezett gyanúsítottról van szó.

A ceglédi székhelyű Hungária Értékpapír Zrt. három vezetőjének, Seres Istvánnak, Kecskés Lászlónénak és K.-né Sz. Klárának az előzetes letartóztatásáról (Seres és Kecskésné tulajdonos is a brókercégben) március 8-án döntött a Budakörnyéki Járásbíróság. A negyedik gyanúsított, a Hungária egyik pénztárosa, a ceglédi illetőségű J.-né Sz. Mária lakhelyelhagyási tilalom alá került. Mindnyájukat különösen nagy értékű sikkasztással gyanúsítja a rendőrség.

A Blikk értesülése szerint Kecskés Lászlóné (fotónkon) próbált véget vetni az életének a rácsok mögött.

A rendőrség gyanúja szerint Kecskés Lászlóné utasítására J.-né Sz. Klára hamis pénztárbizonylatot készített arról, hogy az egyik ügyfelük 300 millió forintot vett fel készpénzben a kasszából. Azt, hogy az ügyfél számláján rendelkezésre áll a kellő fedezet, Kecskésnén kívül tudomásunk szerint az ellenőri feladatokkal megbízott K.-né Sz. Klára is aláírta, így a rendőrök szerint neki is tudnia kellett a fiktív műveletről. A pénzt Kecskésné és Seres „egyéb célra fordították”. Az ügyfél semmit sem tudott arról, hogy meglopták, a gyanúsítottak ugyanis azt tervezték, hogy mielőtt felhasználná a számlaegyenlegét, visszacsempészik a „kölcsönvett” összeget.

További friss információk
Nyári szünet 2019. június 25. naptól 2019. augusztus 25. napig
Legalja: ellopták és feldarabolták az angyalt a „színesfém-rajongó” cigányok
Egy ballagási ünnepség záró felvonása: baltával okozott életveszélyes sérülést
Férfi miatt veszekedett gyerekkori barátnőjével Berta, majd néhányszor hátba is szúrta riválisát
Saját magát fuvarozta a betörésekhez a budapesti taxis
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat