Ma: 2020.06.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Öngyilkosságot kísérelt meg a Hungária Értékpapír Zrt. sikkasztással gyanúsított munkatársa
index.hu 2015.03.14. 6:22:00

Öngyilkosságot kísérelt meg az egyik brókerbotrány miatt letartóztatott cégvezető. A fogvatartott kedden, hajnalban, a Gyorskocsi utcai börtönben próbált véget vetni az életének. A büntetés-végrehajtás sajtóirodája annyiban megerősítette az értesülést, hogy valóban történt öngyilkossági kísérlet ekkor. Ugyanakkor a személyiségi jogok védelme miatt ennél többet nem árulhattak el.Úgy tudni, a Hungária Értékpapír Zrt.-nél háromszázmillió forintos sikkasztás gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezett gyanúsítottról van szó.

A ceglédi székhelyű Hungária Értékpapír Zrt. három vezetőjének, Seres Istvánnak, Kecskés Lászlónénak és K.-né Sz. Klárának az előzetes letartóztatásáról (Seres és Kecskésné tulajdonos is a brókercégben) március 8-án döntött a Budakörnyéki Járásbíróság. A negyedik gyanúsított, a Hungária egyik pénztárosa, a ceglédi illetőségű J.-né Sz. Mária lakhelyelhagyási tilalom alá került. Mindnyájukat különösen nagy értékű sikkasztással gyanúsítja a rendőrség.

A Blikk értesülése szerint Kecskés Lászlóné (fotónkon) próbált véget vetni az életének a rácsok mögött.

A rendőrség gyanúja szerint Kecskés Lászlóné utasítására J.-né Sz. Klára hamis pénztárbizonylatot készített arról, hogy az egyik ügyfelük 300 millió forintot vett fel készpénzben a kasszából. Azt, hogy az ügyfél számláján rendelkezésre áll a kellő fedezet, Kecskésnén kívül tudomásunk szerint az ellenőri feladatokkal megbízott K.-né Sz. Klára is aláírta, így a rendőrök szerint neki is tudnia kellett a fiktív műveletről. A pénzt Kecskésné és Seres „egyéb célra fordították”. Az ügyfél semmit sem tudott arról, hogy meglopták, a gyanúsítottak ugyanis azt tervezték, hogy mielőtt felhasználná a számlaegyenlegét, visszacsempészik a „kölcsönvett” összeget.

További friss információk
Az úr bilincsben is úr: öltönyben ment betörni egy 48 éves dánszentmiklósi férfi
„Szegény, zárkózott” Lakatos Csaba szerelmi fájdalmában agyonverte élettársát
Gumilövedékes fegyverrel lőttek egy miskolci asszonyra - az elkövető egy szolgáltató cég munkatársának adta ki magát
Összeszurkálta volt élettársát, majd a kisgyermeküket a holttest mellett hagyta - sajnos nincs halálbüntetés
Droggal kereskedett egy 46 éves nyírbátori nő, az üzletbe élettársa és 14 éves fia is besegített
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat