Ma: 2018.12.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A TEK központjától néhány méterre megy a drogterjesztés a Hős utcában - a rendőrök szeme láttára változnak át zombivá
RTL Klub 2018.09.12. 11:04:00
Egy lepusztult Hős utcai épületben, nem messze a rendőröktől megy nagyüzemben a drogterjesztés - derült ki az RTL Klub Házon kívül című műsorának rejtett kamerás felvételeiből.

Itt árulják a „varázsdohányként” ismert kábítószert is, ami hivatalosan nem is minősül annak, mert csak sima dohány, ami le van fújva ketaminnal, lónyugtató porral vagy valami hasonlóval. Mert azt pontosan a használók sem tudják, mikor mi van benne, mivel többen is árulnak ilyen szert.

A felvételen egy fogyasztót kísérnek végig rejtett kamerával, felmennek vele az utcáról a terjesztőkhöz. Magát a bizniszt egyébként másodpercek alatt lezavarják odabent, ahol már sorban állnak az emberek, sokszor reggel 7-8 órától. A videón látni lehet, ahogy egy fal mellett álló ember 500 forintért azonnal nyújtja az újságpapírt, amibe a másik terjesztő beleszórja az anyagot, közben senki nem szól senkihez.

A legkeményebb, hogy az épület hátsó bejáratától a TEK méterekre van, és az sem nagyon akadályozza meg a vásárlókat, hogy a ház előtt rendőrök állnak azóta, hogy többen meghaltak a szer miatt.

Kifelé menet sokan a ruhájukba, vagy a szájpadlásukba rejtik a megvásárolt szert, hogy ne bukjanak le igazoltatás közben.

Viszont a rendőri jelenlét miatt sokan a Kőbánya vasútállomáshoz mennek át elszívni a „varázsdohányt”, mert ott már nincsenek szem előtt. A felvételen több olyan használót látni, aki a drogtól kiütve magáról nem tud, a riportban megszólaltatott férfi is arról beszél, hogy a „varázsdohányból” elég néhány slukk, hogy teljesen kiüsse az embert.

A rendőrség a napokban tartott egyébként razziát a Hős utcában és a Pillangó parkban, amelynek során 67 embert vettek őrizetbe.

A drogprobléma egyre súlyosabb Budapesten.

További friss információk
Szívtájékon szúrta férjét a 43 éves nő
Egy 20 éves „navajonki” villámkarrierje: útbaigazítást kért, falnak lökte, aztán kirabolta áldozatát
„Független szolgáltatás”: apartmanokból lopott a taxis
Egy reggel korán megszomjazott Máté Feri - a boltos nem tudta megakadályozni, hogy elvigyen több üveg alkoholt (fotó)
Szeméremsértés miatt keresi a BRFK ezt az „iparművészeti agyagedényt” (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat