Ma: 2021.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Mintegy 6 kilogramm kábítószert akart Magyarországra szállítani egy győri férfi
Privatkopo.hu 2021. 03. 31. 7:16:00

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság területén határellenőrzést végző Készenléti Rendőrség járőrei egy Szlovákiából érkező személygépkocsit ellenőriztek, amelynek csomagtartójában több kilogramm kábítószernek tűnő zöld növényi származékra bukkantak - írja a Pestiriport.hu.Vámosszabadi határátkelőhelyen 2021. március 29-én, 12 óra 45 perckor kívánt Magyarország területére lépni szlovák honosságú személygépkocsijával egy 41 éves győri férfi.

A szolgálatot ellátó rendőrök a sofőrt igazoltatták, valamint autóját átvizsgálták, amelynek során a jármű csomagtartójában, valamint utasterében elrejtve - fóliába csomagolva - nagyobb mennyiségű kábítószergyanús zöld növényi származékot találtak. Ezt követően a férfi ruházatát is átvizsgálták, és a pénztárcájából gyorszáró nylonban lévő, illetve alufóliába csomagolt fehér színű kábítószergyanús anyagok kerültek elő. A gépjármű vezetője a kocsiban különböző közbiztonságra veszélyes eszközt tartott, amelyet a rendőrök szintén megtaláltak.

A sofőrt a járőrök elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók a 41 éves P. Ákost  - őrizetbe vétele mellett - kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

További friss információk
Kisgyermeküket is magával vitte a következő adag marihuána megvásárlásának helyszínére a drogos pár
Időskorúakat és fogyatékkal élőket rabolt ki, Németországban akadt horogra
Feladta magát a dohánybolti rabló, miután megtudta, hogy a rendőrök keresik
A Dunaferr többségi tulajdonosa szerint „fizikai agresszióra készült Mikó István és csapata”
„Navajonkik” akcióban: kiskorú lányával ment lopni az anya
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat