Ma: 2019.04.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
3 hétig tartott fogva egy lovászt a Kincsem Parkban a kitűnő rendőrségi kapcsolataival kérkedő Lakatos Csaba
Privatkopo.hu 2018.01.09. 18:18:00

A kétes hírű idomár-hajtó, Lakatos Csaba - barátja segítségével - mintegy 3 hétig tartott fogva egy lovászt a Kincsem Parkban, 2016-ban. A férfit lelkileg és fizikailag terrorizálták, rendszeresen bántalmazták - tudta meg a Privatkopo.hu.A „Jaki” (Jakus Ferenc) becenévre hallgató lovász hónapok óta nem kapott fizetést, ezért el akarta hagyni Lakatos Csaba (fotónkon) istállóját, vidéken talált számára megfelelő munkahelyet.

Amikor Lakatos érezte, hogy fenyegetésekkel már nem tudja sakkban tartani a férfit, rendszeresen bántalmazta és a nap végén bezárta az istálló végében található kis szobába. A bűncselekmények elkövetésében segítségére volt barátja, B. K.

A terror mintegy 3 hét elteltével ért véget, amikor egy, a lóversenypályán dolgozó férfi megunta Lakatos kegyetlenségeit, és egyik éjszaka - az istálló kisméretű ablakán keresztül - megszöktette fogságából a csontsoványra fogyott lovászt.

„Ezt a történetet mindenki ismeri a pályán, de senki nem mert a hatóságokhoz fordulni, mert rettegnek Lakatostól, aki nem riad vissza a fizikai erőszak alkalmazásától és azzal kérkedik, hogy ellene hiába tesznek büntetőfeljelentést, úgysem fog történni semmi, mivel kitűnő rendőrségi kapcsolatokkal rendelkezik és elsimítják a dolgait” - magyarázta a bűnügyi portálnak egy, a neve elhallgatását kérő forrás.

A börtönt többször megjárt Lakatos az 1990-es években Prisztás Józseffel és Seres Zoltánnal ápolt baráti kapcsolatot, mindkét „vállalkozó” versenylovait edzette és hajtotta. Prisztást 1996 novemberében, Serest 1999 áprilisában gyilkolták meg.

(folytatjuk)

További friss információk
20 év fegyházbüntetésre ítélték a szexpartnere torkát elvágó férfit
Ezektől is jól megvédtek: arab horda támadt magyarokra Pécsen, földön fekvő, ájult embernek rugdosták ki a fogait, törték be a koponyáját, többen megsérültek
Jogerősen is 25 év fegyházbüntetésre ítélték a boldvai cigány férget, aki tíz éven keresztül erőszakolta a lányát
Bűnügyi őrizetben a szegedi szatír
Öt hónapos gyermekét bántalmazta egy ötvöskónyi moslék - feldühítette a kicsi sírása
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat