Ma: 2018.09.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Féltékenységből emberölési kísérlet
police.hu 2017.11.08. 10:22:00

Vádemelési javaslattal zárták le a budapesti rendőrök annak a férfinak az ügyét, aki fejszével támadt volt élettársának új párjára.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya folytatott eljárást emberölés bűntett kísérlet elkövetése megalapozott gyanúja miatt a 32 éves dunaújvárosi K. János ellen, aki 2016. augusztus 8-án, délután, Budapest XIV. kerületében haladt az autójával, amikor megpillantotta volt élettársát a nő jelenlegi barátjával.

Autójából kiszállva a férfi odalépett a párhoz, majd szóváltásba keveredett velük és a vita hevében volt élettársát meg is ütötte. A nő barátja megpróbálta visszafogni K. Jánost, aki ekkor autója csomagtartójából egy baltát vett ki, majd azzal fejbe vágta a sértettet. A járókelők közbeavatkozásának köszönhetően csak részben érte el a balta a férfi fejét, aki az ütés következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos fejsérülést szenvedett. Az elkövető elmenekült a helyszínről, de másnap önként jelentkezett a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányságán.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztály nyomozói a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Tizenkét év fegyházbüntetésre ítélték az ékszerbolti késes rablót
Addig ütötték vascsővel a 87 éves asszonyt, amíg lélegzett - néhány tízezer forintért öltek a cigányok
Egykori drognyomozó vezetésével fogtak össze a szülők Nagybátonyban, hogy kiűzzék városukból a kábítószert
Kiskorú fiúkat molesztált egy pécsi „férfi” - 6 év fegyházbüntetésre ítélték
20 éves cigány rabolt ki egy 11 éves fiút
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat