Ma: 2018.03.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Felgyújtotta ivócimboráját
police.hu 2017.10.05. 7:10:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya folytatott eljárást emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt a 36 éve V. Norbert ellen, aki egy VIII. kerületi lépcsőházban felgyújtott egy 49 éves férfit, aki olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt.A nyomozás adatai szerint V. Norbert és ismerőse 2016. december 18-án, este együtt ittak, majd hajnali 1 órakor egy a VIII. kerületi Magdolna utcai társasházba mentek, ahol a lépcsőházban a fiatalabbik férfi először megütötte, majd valamilyen folyadékkal leöntötte a másik embert, ezután egy öngyújtóval felgyújtotta a ruháját és elmenekült a helyszínről. A mentőket az egyik lakó hívta ki, aki eloltotta a tüzet. A súlyosan sérült férfit kórházba szállították, de néhány órával később meghalt.

A 36 éves V. Norbertet egy órán belül, nem messze a helyszíntől elfogták a rendőrök, előállították, őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás során kiderült, hogy V. Norbert és későbbi áldozata nem voltak baráti viszonyban, azonban többször szórakoztak együtt. A gyanúsított nem tudott magyarázatot adni arra, hogy miért gyújtotta fel a 49 éves férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya a nyomozást befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Összevertek egy 78 éves nénit a pénzéért
A hónap hülyéje: rendőrséghez fordult a betörő, mert a bűntársa kirabolta
22 éve gyilkolt - ma áll bíróság elé
Ideges volt a macedón heroinfutár - lesz ideje megnyugodni
Őrizetben az iskolai támadó
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat