Ma: 2019.05.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Eszméletlenre vertek egy zenészt - „maradandó sérüléseket szenvedett, önálló életvitelre már nem képes”
MTI 2014.04.23. 10:16:00

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség két férfi ellen, akik az eszméletvesztésig vertek és acélbetétes bakanccsal rugdostak egy miskolci zenészt még 2012-ben az Avasalján - közölte a főügyészség szóvivője.Martossy György elmondta, az előzetes letartóztatásban lévő férfiakra fegyházbüntetés kiszabását indítványozta az ügyészség, két társuk esetében pedig a vád segítségnyújtás elmulasztása, mert bár lehetőségük volt arra, nem hívtak segítséget.

A szóvivő felidézte: 2012. március 23-án délután a vádlottak huszonéves férfiakból álló társasága az avasi templom közelében italozott. Mellettük haladt el a sértett, aki a városban ismert és népszerű zenész. A társaság két tagja a köszönés után a férfi után futott és minden ok nélkül bántalmazni kezdte. A földre kerülő embert acélbetétes bakancsaikkal rugdosták. A bántalmazásnak az vetett véget, hogy társaik utánuk mentek.

Az egyik vádlott azonban később visszament az ekkor már eszméletlen, életveszélyes állapotban fekvő sértetthez. Végül nem bántalmazta tovább, de a mobiltelefonját elvette és a közeli bokros részen eldobta, hogy semmiképpen ne tudjon segítséget kérni.

A szóvivő azt mondta, a földön fekvő férfira járókelők találtak rá, ők értesítették a mentőket. A sértett életét csak a szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg.

Martossy György hangsúlyozta, a sértett igen súlyos, maradandó sérüléseket szenvedett, önálló életvitelre már nem képes.

További friss információk
17 éves fiú is árulta a kábítószert
Drogdílerek őrizetben
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara tanácsosaként tevékenykedik a Portik-féle Energol volt elnök-vezérigazgatója
Saját készítésű támadóeszközzel vágta szét áldozata arcát a 16 éves cigány
„Véletlen”: a Főtaxi és a BÁV „védelmét” ellátó céget bízhatták meg a reptéren tevékenykedő taxis hiénák kiszorításával
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat