Ma: 2021.02.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Vizsgálatot kezdeményezett az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Privatkopo.hu cikke kapcsán az elégetett nagyvállalkozó vagyonának felügyeletével megbízott hivatásos gondnok tevékenységével összefüggésben
Privatkopo.hu 2021.01.08. 14:39:00

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Gyermekvédelmi és Gyámügyi Főosztálya vizsgálat lefolytatására utasította a Budapest Főváros Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztályát a Privatkopo.hu 2020. december 13-án, „Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt” címmel megjelent cikkének tartalmával összefüggésben - tudta meg minisztériumi forrásból a bűnügyi portál.„A Privatkopo.hu portál cikke kapcsán megállapítható, hogy M. István gondnoksági ügyében - vagyonának védelmével kapcsolatosan - a Budapest Főváros Kormányhivatal XII. Kerületi Hivatalának és a kirendelt hivatásos gondnoknak a tevékenysége vonatkozásában kifogás merült fel. A gyermekvédelmi és gyámügyi feladat- és hatáskörök ellátásáról, valamint a gyámhatóság szervezetéről és illetékességéről szóló 331/2006. (XII. 23.) Korm. rendelet 13.§-a alapján szíveskedjen a cikkben foglaltakat megvizsgálni, a szükséges intézkedéseket megtenni. Kérem, hogy az üggyel kapcsolatban felmerülő észrevételeit és releváns információit bocsássa rendelkezésünkre” - írta az Emberi Erőforrások Minisztériuma Gyermekvédelmi és Gyámügyi Főosztálya a Budapest Főváros Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztálya vezetőjének címzett levelében.

A bűnügyi portál a hivatkozott cikkben azt állította, hogy László Albert kirendelt hivatásos gondnok nem tett meg mindent annak érdekében, hogy a milliárdos nagyvállalkozó vagyonát megóvja, gondnoki intézkedések, büntetőfeljelentések megtételét mulasztotta el, amelyekkel súlyos károkat okozhatott az elhunyt üzletember örököseinek.

A cikk itt olvasható:

http://privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=ideiglenesgondnok&MN=Joghalo&LN=Hungarian

További friss információk
Letartóztatták a „férfit”, aki meg akarta rontani a 7 éves kislányát
Ózdi szilveszter: nemcsak szóváltásba, kardozásba is keveredtek
Gyermekotthon dolgozójára támadt
Húgával szemben önbíráskodott egy 28 éves férfi
Borsodi buli: késsel kergette szét egy apa a fia születésnapját ünneplő fiatalokat
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat