Ma: 2021.02.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Elfogták a Mester utcai villamosmegállóban késelő társaság tagjait
Privatkopo.hu 2021.01.18. 5:09:00

Egy Budapest VII. kerületi lakásban csaptak le a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályának rendőrei a tegnapi IX. kerületi késelés elkövetőjének tettestársaira, ezt követően pedig Sz. Rafael önként feladta magát - közölte honlapján a rendőrség.Ahogy arról tegnap a Privatkopo.hu is beszámolt, Budapesten, szombaton, dél körül, a Mester utcai villamosmegállóban egy társaság szóváltásba keveredett egy fiatal férfival, majd a társaság egyik tagja megszúrta vitapartnerét. A csoport tagjai elmenekültek a helyszínről, a sérültet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

http://privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Hirmix&MN=Hirmix&AN=keselesmesteru&LN=Hungarian

A BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói Sz. Rafaelt emberölés bűntett kísérlete, három társát pedig segítségnyújtás elmulasztása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és mind a négy férfit őrizetbe vették.

További friss információk
Ököllel, fadarabbal verte, megrugdosta, fojtogatta szomszédasszonyát egy 47 éves „férfi”
Vádemelés a nők nyakából aranyláncokat kitépő férfi ellen
A BRFK nyomozói elfogták a csepeli késes támadót
Fojtogatással akarta behajtani a lakbér-tartozást
Prostituáltként futtattak nőket - a bűnszervezet irányítói is nők voltak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat