Ma: 2019.07.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Vádat emeltek a drogos szutyok ellen: nyakon szúrt egy férfit egy tatabányai buszmegállóban
kemma.hu 2019.03.14. 6:04:00

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete és fogyasztással elkövetett kábítószer birtoklás vétsége miatt vádat emelt az ellen a nyolc hónapja letartóztatásban lévő tatabányai férfival szemben, aki Tatabánya egyik buszmegállójában megtámadott, majd nyakon szúrt egy embert.Az elkövető 2018. június 7. napján, tatabányai otthonában kábítószert fogyasztott, majd másnap a lakóhelye előtt, az utcán italozott. A szeszesital fogyasztását 23 óra körül hagyta abba, otthon ruhát váltott, majd újra az utcára ment. Hajnal 1 óra körül lépett oda az egyik tatabányai buszmegállóban beszélgető későbbi áldozatához és annak testvéréhez.

A kábítószer és alkohol hatása alatt álló vádlott - szóváltás nélkül - a sértettet a nyakánál fogva megragadta, a padról felrántotta, a földre lökte. A sértett védekezett, lelökte magáról a támadót, majd kérdőre vonta, miért támadt rá. Erre a drogos bocsánatot kért, majd úgy tűnt, vége a balhénak, és mindketten távoznak, ám ekkor a támadó, anélkül, hogy bármit mondott volna, hirtelen a magánál tartott 6 centi pengehosszúságú késsel egyszer, közepes erővel sértettet nyakon szúrta, majd elfutott.

Szerencsére csupán egy 2 centiméter mély, 8 napon belül gyógyuló sebet okozott, de a testtájékra figyelemmel a szúrás alkalmas volt halált okozó sérülés előidézésére, ennek elmaradása a puszta véletlenen múlott.

A gyanúsított letartóztatását a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványa alapján a Tatabányai Járásbíróság először 2018. június 11-én rendelte el, majd legutóbb március 11-ig meghosszabbította, mert fennállt a bűnismétlés veszélye.

További friss információk
Nyári szünet 2019. június 25. naptól 2019. augusztus 25. napig
Legalja: ellopták és feldarabolták az angyalt a „színesfém-rajongó” cigányok
Egy ballagási ünnepség záró felvonása: baltával okozott életveszélyes sérülést
Férfi miatt veszekedett gyerekkori barátnőjével Berta, majd néhányszor hátba is szúrta riválisát
Saját magát fuvarozta a betörésekhez a budapesti taxis
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat