Ma: 2019.02.18.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Majdnem halálra verte az élettársát
police.hu 2018.06.20. 5:38:00

A tapolcai nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy csabrendeki férfi ellen.A sümegi rendőrök 2017. augusztus 31-én, 17 óra körül vonultak ki egy csabrendeki családi házhoz, mivel a szomszédból érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy az ott lakó nő segítségért kiabál.

A rendőrök - miután bejutottak a lakásba - elfogták azt a 48 éves helyi lakost, aki éppen a földön fekvő élettársát rugdosta. A férfit előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügyben kirendelt orvosszakértői vélemény szerint a sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A 48 éves csabrendeki férfi ellen emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Csupán 4 ezer forintot sikerült zsákmányolnia a nem túl éles elméjű Ferencnek
Elfogták a zuglói emberölés elkövetőjét
Megöltek egy 60 éves férfit Budapesten
Négyszer is előkerült a „családipótlék-gyártó műszer” Szekszárdon
Célzott lövésekkel tették mozgásképtelenné a fegyveres szökevényt - életveszélyes sérüléseket szenvedett
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat