Ma: 2017.10.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info







 
Gazdasági bűnügyek
Vonaton érkezett az orgazdákhoz az adózatlan cigaretta
HP 2017.06.18. 5:39:00

Mintegy 7 000 doboz adózatlan cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a kőbányai vasútállomáson. A szállítmányt akkor fülelték le, amikor két férfi akarta azt egy kis furgonnal elszállítani a helyszínről.



A NAV Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei a Kőbánya-Kispest vasútállomás környékén lettek figyelmesek két férfire, akik a vasúti sínek felől érkezve nagy táskákat cipeltek. Amikor meglátták a NAV munkatársait, a betonkerítés melletti bokros részen azonnal eldobálták csomagjaikat.

Az őket kérdőre vonó pénzügyőröknek azt mondták, hogy a táskákat a Záhonyból érkező vonatról adták le nekik egy budapesti telephelyre való szállításra, de hogy mi van a csomagokban, arról nincs tudomásuk.

A négy táskából megközelítőleg hétezer csomag Compliment Super Slim márkájú, adózatlan cigaretta került elő, azonban azok származását és jogszerű beszerzését a férfiak semmilyen okmánnyal nem tudták igazolni. A helyszínhez közel, bekapcsolt motorral állt egy kis furgon, amivel a táskákat a kijelölt helyszínre szállították volna.

A NAV pénzügyőrei a gépjárműben adózatlan cigarettát nem találtak, csak nagy mennyiségű fekete nejlonzsákot, amit az orgazdák feltehetőleg a cigaretta szétosztásához használtak volna. A pénzügyőrök a több mint hétmillió forint értékű adózatlan cigarettát lefoglalták, és orgazdaság miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

További friss információk
Álnéven vásárolt a csaló
A tévéből tanulta az „unokázást” Dzsúlió és bandája
„Elfelejtették” elszámoltatni Demszky egykori, külföldi luxusingatlanokat felhalmozó bizalmasát
Uniós pénzeket ígérve csalt egy mohácsi nő
227 millió forintot sikkasztott az ingatlanügynök
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat