Ma: 2018.05.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Rendőröket akart vesztegetni egy vietnámi férfi
Privatkopo.hu 2017.12.04. 6:57:00

Az egyenruhások egy autó csomagterében több ezer doboz, zárjegy nélküli cigarettát találtak. A vietnámi férfi 300 ezer forintot ajánlott fel a ferencvárosi rendőröknek, amennyiben eltekintenek az intézkedéstől - tájékoztatott a nyomozóhatóság.A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának rendőrei 2017. december 2-án, 16 óra 10 perckor intézkedtek Budapesten, a IX., Fék utcában egy 35 éves vietnámi férfival szemben. A férfi, amikor a rendőrök elhaladtak mellette, egy autó csomagterében pakolt, azonban a rendőrök láttán azt hirtelen lecsukta és zavartan, idegesen viselkedett. A rendőrök a férfit intézkedés alá vonták, igazoltatták és ruházatát átvizsgálták, amelyben megtalálták az autó kulcsát.

A rendőrök az autót kinyitották és annak csomagterében több ezer doboz, zárjegy nélküli cigarettát találtak. A férfi ezt követően 300 ezer forintot ajánlott fel a rendőröknek, amennyiben a további intézkedéstől eltekintenek. 

A rendőrök a vietnámi férfit a helyszínen elfogták, előállították és a zárjegy nélküli cigaretták miatt értesítették a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, illetve a vesztegetési szándék miatt az illetékes ügyészséget.

További friss információk
Szerencsejátékon verte el ügyfelei pénzét egy volt ügyvéd
Edit traktort ígért, 400 ezer forint előleget kért
150 ezer eurót csalt ki egy török futballklubtól
Eladták a vendéglátóipari gépeket a bérelt kávézóból
Nem mind arany, ami fénylik: előzetes letartóztatásban a csaló nők
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat