Ma: 2020.09.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Több mint száz embert csapott be egy 19 éves nyíradonyi férfi
Privatkopo.hu 2020.03.18. 10:35:00

Több mint száz embert károsíthatott meg egy nyíradonyi férfi, akit a Békés megyei rendőrök fogtak el. Egy internetes oldalon hirdetett, majd a tőle vásárlóknak nem küldte el a kifizetett dolgokat, és a pénzüket sem utalta vissza.Csalással gyanúsítható férfit fogtak el a Békés megyei rendőrök 2020. március 17-én, reggel, Nyíradonyban.

A 19 éves fiatalember egy internetes oldalon hirdetett különböző dolgokat. Azokkal, akik vásárolni szerettek volna tőle, előre elutaltatta a vételárat, de miután megkapta a pénzt, nem küldött semmit.

A Gyulai Rendőrkapitányság egy gyulai férfi bejelentése után indított nyomozást. A férfi egy műszaki hibás mobiltelefont akart megvenni, ki is fizette, de a készülék nem érkezett meg, és a hirdető nem válaszolt az üzeneteire.

A gyulai nyomozók azonosították a nyíradonyi férfit, és országos rendőri együttműködés keretében több hozzá köthető ügyet is találtak. Egy debreceni férfi hangfalat és erősítőt, egy sármelléki internetező két működésképtelen fűkaszát, egy marcali férfi televíziót és laptopot akart tőle vásárolni. Három, szintén műszaki hibás telefonért egy makói férfi fizetett neki közel 20 ezer forintot, egy Zala megyei nő pedig 10 kilogramm dióbelet akart vásárolni, amiért több mint 15 ezer forintot utalt el neki.

A nyíradonyi férfi saját bevallása szerint több mint 100 embert csapott be.

A Gyulai Rendőrkapitányság a 19 éves P. Attila ellen csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított, és a nyomozók vizsgálják, hogy országszerte hány internetezőt károsított meg.

További friss információk
7 év fegyház „unokázós” csalásokért, az ügyészség súlyosításért fellebbezett
170 ezer euró korrupciós pénzt vágott zsebre egy határrendész
Tenerifén bujkált a közel 900 millió forintos költségvetési csalásért elítélt férfi
Egy szerelmespár izgalmas programja: pénzhamisítás
Korrupciós ajánlatot tett, de nem annak, akinek tervezte
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat