Ma: 2021.04.10.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Idős asszonyt fosztott ki egy 25 éves „c-típusú” nő
Privatkopo.hu 2021.02.28. 5:29:00

A soproni és a keszthelyi rendőrök együttműködésének köszönhetően néhány órán belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt.Egy idős asszony kérte a rendőrök segítségét 2021. február 26-án, délelőtt, Zsirán. Elmondta, hogy a bejelentés előtt néhány perccel egy ismeretlen nő ment be a házába azzal az ürüggyel, hogy az önkormányzattól érkezett és fel kell mérnie a lakást.

A 83 éves sértett távozásra szólította fel a hívatlan látogatót, aki ekkor megragadta a kezében tartott táskáját és azt kirántotta szorításából, amelynek következtében az idős nő elesett. Az elkövető a táskát - a benne lévő készpénzzel - megszerezve elhagyta az ingatlant.

A soproni nyomozók a bűncselekmény feltételezett elkövetőjeként azonosítottak egy 25 éves zalaapáti nőt, akit a Keszthelyi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai lakóhelyének közelében elfogtak és a helyi rendőrkapitányságra előállítottak.

A nyomozók - őrizetbe vétele mellett - kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, amelynek során az asszony beismerő vallomást tett.

További friss információk
Jogerősen elítélte a bíróság a csaló debreceni konyhafőnököt
Elsikkasztotta a lízingelt teherautót
Építőipari munkákat vállalva csalt ki pénzt a vállalkozó
„Unokázás”: több mint 10 millió forinttal károsított meg idős embereket egy fiatal nő
Több millió forintot csalt ki a sértettől két férfi Dorogon
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat