Ma: 2019.04.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Vascsővel verte halálra a 88 éves nénit a 24 éves cigány - hamarosan bíróság elé állítják
Privatkopo.hu 2019.02.04. 14:45:00

Vádat emelt a Pest Megyei Főügyészség két férfi ellen egy 2017-es zsámboki gyilkossággal kapcsolatban. Az elsőrendű vádlottat nyereségvágyból, aljas indokból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberöléssel, társát pedig emberöléssel összefüggésben elkövetett bűnpártolással vádolják.A két férfi vendégmunkásként dolgozott a Pest megyei Zsámbokon, ott is laktak egy családi házban. Az egyik férfi 2017 októberében - a főnökétől kapott előlegből - berúgott, majd hajnalban nekivágott a falunak. Az egyik házból magához vett egy vascsövet és megpróbált bejutni a házba, de miután rákiabáltak, odébb állt.

Egy másik háznál azonban azt látta, hogy fel van kapcsolva a belső világítás és egy idős asszony fekszik az ágyban. Az akkor 24 éves cigány benyomta a ház ablakát, a szobában a vascsővel rátámadt a 88 éves asszonyra, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. Ezután kutatni kezdett a szobában, majd meggyújtotta az idős nő körül lévő ruhákat.

Reggel visszament a szállásra és az ott lévő kollégájának elmondta, hogy megölt egy nőt. A fiatalember a társa szennyezett ruháit és cipőjét a kályhába tette, de azt gyufa híján már meggyújtani nem tudta, így nem tudta megsemmisíteni a bizonyítékot.

További friss információk
Több száz munkaerő-közvetítéssel foglalkozó céget rohantak le a NAV nyomozói
Korrupt NAV-os állítottak bíróság elé
Bírósági végrehajtónak adták ki magukat, több millió forintot csaltak ki áldozataiktól
Öt év börtönbüntetésre ítéltek egy adócsalót
Milliárdos csalásokat hajtott végre egy külföldi cégek megkárosítására szakosodott bűnszervezet
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat