Ma: 2019.07.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Vádemelési javaslat a késes rablóval szemben
police.hu 2018.10.05. 8:14:00

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság befejezte egy felfegyverkezve elkövetett rablás ügyében a vizsgálatot.2018. szeptember 11-én, kora délután, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy kiskunhalasi rablásról érkezett bejelentés.

A feljelentő elmondta, hogy 13 óra 10 perc körül a munkahelyén - egy dohányboltban - megjelent egy férfi, aki egy késsel a pénztárgépben lévő bevétel átadására szólította fel. A fiatal nő félelmében mozdulni sem tudott, ezért a rabló maga nyúlt át a pulton, és a kasszából körülbelül 30 000 forintot magához véve elmenekült.

A kiskunhalasi nyomozók hat órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves helyi lakost, aki egy padláson próbált meg a rendőrök elől elbújni. A férfi néhány óra alatt a pénz egy részét elköltötte. Az egyenruhások a megmaradt összeget és az elkövetéshez használt kést lefoglalták. A gyanúsítottat kihallgatását követően őrizetbe vették.

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfit a rendőrök felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével gyanúsítják. Ügyében a nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek átadták.

További friss információk
635 millió forint adót csalt el egy esztergomi számlagyáros
Börtönbüntetésre ítélték a tanárnőt, aki pénzt csalt ki diákoktól
Közel 400 milliót csaltak ki egy székesfehérvári vállalkozótól
17 éves „unokázós” csalót kapcsoltak le a Pest megyei nyomozók
Lecsapott a csaló cigányokra a BRFK „unokázós” nyomozócsoportja
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat