Ma: 2021.01.17.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Bérüket követelő ukrán vendégmunkások kalapáltak el nemfizető magyar vállalkozókat
Privatkopo.hu 2019.12.07. 6:47:00

23 embert állítottak elő a rendőrök, miután egy 30 fős csoport rátámadt négy emberre Balatonakaliban, csütörtökön, reggel.A nyomozás adatai alapján Balatonakali központjában, egy élelmiszerüzlet parkolójában egy 30 fős csoport megtámadott és megfenyegetett négy személyt.

Az elkövetők közül többen bántalmazták is a sértetteket, meglökték, megrúgták és megütötték őket.

A négy megtámadott férfinak sikerült gépkocsijukkal elmenekülni, majd ezt követően az elkövetők is elhagyták az üzletház parkolóját, és a szomszédos településre indultak.

A rendőrök nagy erőkkel vonultak a helyszínre, majd az adatgyűjtést követően Zánkáról 23 főt állítottak elő a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra. Az esettel kapcsolatban az élet vagy a testi épség elleni, illetve más hasonlóan súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Az előállított személyek elszámoltatása folyamatban van, közülük két férfit őrizetbe vettek a rendőrök.

A Privatkopo.hu értesülése szerint a szomszéd településen, Zánkán dolgozó ukrán vendégmunkások voltak az elkövetők, akik így próbálták elérni, hogy megkapják az elmaradt bérüket.

További friss információk
Csaba és Barbara az „unokázásban” látta a szebb jövőt - tévedtek
Rejtett kamera, telefonlehallgatás, titkosszolgálati megfigyelés, névtelen bejelentési vonal - így fogják ellenőrizni az orvosokat
Henrietta, Gyula és a taxis - milliós összegekben „unokáztak”, de egyszer csak „felkapták” őket a zsaruk
Internetes csalás: elfogták a bűncselekmény-sorozat elkövetésével gyanúsított 23 éves nőt
Okmányirodai ügyintéző megvesztegetése útján juttattak unión kívüli személyeket magyar útlevélhez
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat