Ma: 2019.12.08.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Román cigányok támadtak Kecskeméten, nem hagyták magukat a magyar lányok
Privatkopo.hu 2019.08.26. 7:29:00

A nyomozók két román állampolgárt vettek őrizetbe, akik a gyanú szerint fiatal lányokat támadtak meg.A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. augusztus 24-én, 2 óra körül két ismeretlen követni kezdett két 17 éves lányt, Kecskeméten. A Bagoly utcánál jártak, amikor odaléptek hozzájuk. A fiatalabb megtámadta az egyik lányt, aki védekezésként megütötte, ezért a támadó elmenekült a helyszínről.

Ezzel egy időben a másik sértett kezét - amiben egy mobiltelefont tartott, mert éppen a barátjával beszélt - az idősebb férfi megrántotta. A haját húzta, és a száját be akarta fogni. A lány ellenállt, miközben barátnője a segítségére sietett. Egy kulccsal kezdte csapkodni és szurkálni az elkövetőt, aki megütötte őt. A telefont az áldozat kezéből végül kicsavarta, ami a földre esett. A két sértett ekkor tudott elmenekülni.

A történteket a dulakodás közben vonalban lévő férfi azonnal bejelentette a rendőrségen. Az egyenruhások rövid idő elteltével, 3 óra 15 perckor elfogták az idősebb támadót, egy 37 éves férfit. Nála az eltulajdonított mobiltelefont is megtalálták. Adatgyűjtés eredményeként a társát - egy 15 éves fiút - is beazonosították, akit 18 óra 25 perckor fogtak el.

A nyomozók kihallgatásukat követően rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a román állampolgárokat, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

További friss információk
170 millió forintot sikkasztott egy közös képviselő Komlón
800 millió forintos költségvetési csalás: lecsaptak a NAV pénzügyi nyomozói a győri Fidesz szavazatgyűjtőire
Tízmilliókat csalt ki örökségre hivatkozva az idős plébánostól
Új csalási módszerrel próbáltak milliókhoz jutni az „unokázós” bűnözők
Álorvosok halálos betegségeket diagnosztizálva csaltak ki pénzt idősektől
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat