Ma: 2020.01.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Előzetesben maradnak a pécsi vesztegetők
ÚDN 2010.11.30.

A Pécsi Városi Bíróság három hónappal meghosszabbította a pécsi egyetemi vesztegetési ügyben még fogva tartott négy gyanúsított előzetes letartóztatását - írta kedd számában az Új Dunántúli Napló.A Pécsi Tudományegyetem volt gazdasági főigazgatója, I. Gábor mellett az informatikai igazgató, S. Csaba, a tanácsadó, V. Bálint és a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Zrt. vezérigazgatója, F. Tamás március 2-ig rács mögött marad. A bíróság megítélése szerint szabadlábra helyezésük esetén fennállna a szökés, elrejtőzés és a tanúk befolyásolásának veszélye - olvasható a lapban.

A tavasszal kirobbant vesztegetési ügyben huszonhárom ember ellen indult eljárás, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nyolc embert vett őrizetbe bűnszövetségben elkövetett vesztegetés gyanújával, de azóta már többen szabadlábra kerültek.

Az NNI közlése szerint az egyetemi alkalmazottak különböző beszerzéseknél jogtalan előnyhöz juttattak három vállalkozást - írta a baranyai napilap.

További friss információk
Összedőlt az „unokázós” piramis
Több tízmilliós csalás gyanúja miatt letartóztattak egy ingatlanközvetítőt
Bűnügyi őrizetben az internetes csaló
Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség Gáspár Győzőre - van felfüggesztett szabadságvesztése is a „celebnek”
274 millió forint áfát csalt el a kecskeméti étolajos bűnszervezet
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat