Ma: 2021.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Összesen 8 év letöltendő börtönbüntetés elől bujkált
Privatkopo.hu 2021. 03. 31. 7:01:00

A budapesti rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége közös akcióban ütöttek rajta a 27 éves férfin.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztályának munkatársai a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködésével 2021. március 29-én délután a XIII. kerületben fogták el a 27 éves B. Richárdot, akit testi sértés miatt két év, rablás miatt hat év börtönbüntetésre ítéltek el jogerősen, de nem kezdte meg büntetésének letöltését.

A BRFK Célkörözési Osztály munkatársai kiderítették, hogy a körözött férfi egy XIII. kerületi építkezésen vállalt munkát. Korábban elkövetett erőszakos bűncselekményei miatt számítani lehetett arra, hogy ellenáll, vagy megpróbál elmenekülni, ezért az elfogáshoz a Terrorelhárítási Központ közreműködését kérték.

A rendőrök B. Richárdot elfogása után a XIII. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahonnan a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították, hogy megkezdje jogerősen kiszabott büntetéseinek letöltését.

További friss információk
Hatmilliárdos költségvetési csalás: számlagyárat működtető bűnszervezetet számoltak fel a NAV pénzügyi nyomozói
A börtönből telefonálgatott és csalt ki közel kétmillió forintot egy bűnöző
„Kipakol” az öt és fél év börtönbüntetésre ítélt volt stróman: „győri nagyvállalkozók utasítására követtem el áfacsalásokat, a bűncselekményekből származó milliárdok hozzájuk kerültek”
Volt élettársa bankkártyájával fizette ki több havi telefonszámláját
Jogerősen elítélte a bíróság a csaló debreceni konyhafőnököt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat