Ma: 2020.08.10.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Ollóval akarta kioltani a szomszédja életét
Privatkopo.hu 2019.09.11. 9:33:00

Emberölés bűntett kísérlete, magánlaksértés bűntett és zaklatás vétség miatt indult eljárás egy 34 éves férfi ellen. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az bűnügy vizsgálatát.A rendelkezésre álló információk alapján egy bakonyi településen élő férfi 2019. március 25-én, délután, a háza előtti utcáról a szomszédjának kiabált és életveszélyesen megfenyegette.

Ezt követően éjszaka 0 óra körül a 34 éves támadó egy ollóval a kezében megjelent a szomszédja házánál, és bement a kapun a hátsó lakrészig. A kopogtatásra ajtót nyitó sértettre minden előzmény nélkül rátámadt, egy alkalommal, a kezében tartott ollóval megsebesítette és a hajánál fogva kihúzta az udvarra.

Ezután a sértett a ház előtti utcára futott, majd a férfi utolérte és többször megszúrta. Miután a sértett el tudta venni az ollót a támadótól, a férfi felhagyott a cselekményével, és a helyszínről elmenekült.

A rendőrök a bántalmazót otthonában elfogták, előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett, elmondta, hogy cselekményében egy belső hang vezérelte.

A támadót őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a férfi ellen az emberölés bűntett kísérlete, magánlaksértés bűntett és zaklatás vétség miatt indult eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Étolajban és cukorban utaztak, többmilliárdnyi áfát elcsaltak - letartóztatásba kerültek
„Unokázós” bűnbanda tagjait vették őrizetbe a kecskeméti rendőrök
Idősekre utazó csalókat fogtak el a székesfehérvári nyomozók
Bűnszövetségben csalták az áfát - százmillió forintot szagolt ki Cappy, a NAV pénzkereső kutyája
Nem fizettek jövedéki adót a forgalomba hozott bázisolaj után, 754 millió forint kárt okoztak a költségvetésnek
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat