Ma: 2021.04.10.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Ököllel, fadarabbal verte, megrugdosta, fojtogatta szomszédasszonyát egy 47 éves „férfi”
Privatkopo.hu 2021.02.27. 9:21:00

Meghívó nélkül érkezett szomszédja telkére 2019. május 2-án, kora délután a 47 éves férfi. Egy szót sem szólt, csak nekiesett az udvaron kertészkedő nőnek. Ököllel sorozta a fejét, az arcát, majd lenyomta a földre és egy keze ügyébe került fadarabbal többször lesújtott rá. Az áldozat hiába próbált védekezni, erőfölényben lévő támadója nem hagyta abba, elhajítva a fadarabot rugdosni kezdte az asszony hátát, majd ájulásig fojtogatta. A magatehetetlen sértettet aztán sorsára hagyta és elmenekült.

Az áldozatra ismerőse talált, majd hívta a mentőket és a rendőrséget. A nő súlyos sérülésekkel, orrcsonttöréssel, arccsonttöréssel és bordatöréssel került kórházba. Az orvosszakértői vélemény szerint az erőbehatások módját és nagyságát figyelembe véve komolyabb sérüléseknek, akár a sértett halálának is fennállt a reális veszélye, hiszen a fojtogatás közben törhetett volna a gégeporc, vagy elzáródhatott volna a légút, ezért emberölés kísérletére módosították a bűncselekmény minősítését, a nyomozást átvették a megyei rendőrök.

A brutális támadással meggyanúsított, az áldozattal évek óta perben álló 47 éves szomszéd tagadta a bűncselekmény elkövetését. Védekezése szerint otthon sem volt, csak akkor ért haza, amikor az asszonyt elvitte a mentő. A nyomozás adatai cáfolták védekezésének részleteit.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 47 éves férfivel szemben emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

További friss információk
Jogerősen elítélte a bíróság a csaló debreceni konyhafőnököt
Elsikkasztotta a lízingelt teherautót
Építőipari munkákat vállalva csalt ki pénzt a vállalkozó
„Unokázás”: több mint 10 millió forinttal károsított meg idős embereket egy fiatal nő
Több millió forintot csalt ki a sértettől két férfi Dorogon
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat