Ma: 2020.08.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Három szerelmes nőt is „lehúzott” a csaló férfi
privatkopo.hu 2017.02.07. 9:10:00

A Pécsi Rendőrkapitányság csalás, lopás, sikkasztás és hamis magánokirat felhasználása miatt nyomozott egy 48 éves pécsi férfi ellen, aki 2015-től kezdődően házassági ajánlatokkal csalt ki kisebb-nagyobb pénzösszegeket három asszonytól.A férfi társkereső oldalakon keresztül ismerkedett meg későbbi áldozataival, akiknek kapcsolatot és házasságot ígért. A gyanúsított arra vette rá a nőket, hogy kapcsolatuk megalapozása érdekében hitelintézetektől kölcsönöket vegyenek fel, különböző szolgáltatóknál nagy értékű mobiltelefonokat vásároljanak neki, valamint ékszereik elzálogosításával kölcsönt adjanak.

A férfi később - ahogy a kért mobiltelefonhoz és pénzhez hozzájutott - megszakította a kapcsolatot a sértettekkel, és számukra elérhetetlenné vált. A nyomozás összesen 14 bűncselekmény elkövetésének gyanúját állapította meg.

A rendőrség a napokban befejezte az eljárást, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

További friss információk
Étolajban és cukorban utaztak, többmilliárdnyi áfát elcsaltak - letartóztatásba kerültek
„Unokázós” bűnbanda tagjait vették őrizetbe a kecskeméti rendőrök
Idősekre utazó csalókat fogtak el a székesfehérvári nyomozók
Bűnszövetségben csalták az áfát - százmillió forintot szagolt ki Cappy, a NAV pénzkereső kutyája
Nem fizettek jövedéki adót a forgalomba hozott bázisolaj után, 754 millió forint kárt okoztak a költségvetésnek
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat