Ma: 2020.01.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
A pénzt felvette, az árut viszont nem küldte
HP 2017.06.01. 7:37:00

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a Békés megyei rendőrség egy nyíregyházi nő ellen, aki a gyanú szerint legalább három embert csapott be internetes hirdetésekkel.Az ügyben azt követően indult nyomozás, hogy egy körösladányi nő aranygyűrűt vásárolt az interneten, az árat is átutalta, de a termékre hiába várt. A károsult az eladóval az egyik közösségi oldalon egyezett meg.

A rendőrök kiderítették, hogy a számla egy 19 éves nyíregyházi nő nevén van, aki fel is vette az ékszerért járó összeget. Kiderült az is, hogy a nevére legalább két másik utalás érkezett, egy újszászi és egy pécsi nőtől, akik vesztükre ugyancsak vásárolni akartak tőle, de pórul jártak.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság az ügyben folytatott nyomozást tegnap lezárta és az eljárás iratait vádemelési javaslattal küldte el a Szeghalmi Járási Ügyészségre, csalás megalapozott gyanúja miatt.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Összedőlt az „unokázós” piramis
Több tízmilliós csalás gyanúja miatt letartóztattak egy ingatlanközvetítőt
Bűnügyi őrizetben az internetes csaló
Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség Gáspár Győzőre - van felfüggesztett szabadságvesztése is a „celebnek”
274 millió forint áfát csalt el a kecskeméti étolajos bűnszervezet
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat