Ma: 2020.02.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Megbuktak a csalók
Privatkopo.hu 2019.08.26. 12:30:00

A Pest megyei rendőrök csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy 58 éves és egy 30 éves férfi ellen.A nyomozás adatai szerint M. Zoltán és Sz. Ernő 2019 augusztusában egy mobiltelefon értékesítésével foglalkozó cég webshopjában valótlan adatokkal regisztráltak, valamint rendeltek különböző nagy értékű telefonkészülékeket, amelyeket át is vettek. Az 58 és a 30 éves férfi a nem valós személyes adatainak megadásával a távközlési társaságot tévedésbe ejtette.

M. Zoltánt 2019. augusztus 21-én, Dunakeszin, Sz. Ernőt pedig Debrecenben fogták el a rendőrök, majd az illetékes kapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A két férfi lakásán tartott kutatások során nagyobb mennyiségű készpénzt és több mobiltelefont találtak és foglaltak le az egyenruhások.

M. Zoltán ellen csalás és lopás elkövetése miatt kilenc elfogatóparancs volt érvényben, így őt a rendőrök kihallgatását követően az illetékes Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A nyomozók Sz. Ernőt őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2019. augusztus 23-án elrendelt.

További friss információk
Műszaki cikkeket forgalmazó áruház weboldalát törte fel, majd okostelefonokat, okosórákat, játékkonzolokat és laptopokat rendelgetett, amelyek vételárát nem fizette meg
Közel 5 milliárd forint kárt okozott az államnak az áfacsaló bűnszervezet
Angliából irányították az „unokázós” csalásokra szakosodott bűnszervezetet
Illegálisan gyártott cigarettát csempészett Angliába a Győr-Moson-Sopron megyei bűnszervezet
Manipulált árfolyamon váltotta magának a valutát
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat