Ma: 2020.01.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Másfél millió forintot sikkasztott egy debreceni pénztárosnő
hajdupress.hu 2016.11.11. 7:27:00

A debreceni rendőrök elfogták azt a pénztárosnőt, aki egy debreceni üzlet páncélszekrényéből pénzt tulajdonított el. A 27 éves nővel szemben sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást.A biztonsági szolgálat értesítette a rendőrséget 2016. november 7-én, 12 óra 40 perckor arról, hogy egy Debrecen, Csapó utcai bevásárlóközpontban lévő műszaki üzletből az egyik pénztáros készpénzt lopott.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy a 27 éves nő előző nap több mint másfél millió forintot tulajdonított el az üzlet páncélszekrényéből, amikor az aznapi bevételt kellett volna betennie, ezért őt a biztonsági őrök a helyszínen visszatartották. A járőrök a nőt elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. O. Katalin elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított a nyomozást a helyi lakos ellen.

További friss információk
Megerősítette a legfőbb ügyész: nyomoznak a milliárdos egészségügyi kartell ügyében
Intim fotókkal csaltak ki több millió forintot egy mosonmagyaróvári nőtől
„Unokázós” csalókat fogtak el Heves megyében
Börtönből csapott be tizenhárom embert, több mint 2 millió forintot kaszált
Harmincmillió forintot sikkasztott egy pécsi valutaváltó alkalmazottja
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat