Ma: 2021.03.05.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info






 
Vissza a főoldalra
„Ez most komoly?” - Játékfegyverrel rabolt egy marcali nő
Privatkopo.hu 2021.01.21. 12:02:00

Vádat emelt és végrehajtandó szabadságvesztést indítványozott az ügyészség egy nő ellen, aki a vádhatóság szerint játékfegyverrel rabolt ki két fiatalt tavaly szeptemberben Marcaliban - tájékoztatott a Somogy Megyei Főügyészség.



A 32 éves nő a testvére valódi lőfegyvernek látszó airsoft játékpisztolyával a kezében állta útját a két 17 éves sértettnek, és felszólította őket pénzük átadására. Az egyik fiú megkérdezte a rablót, hogy „ez most komoly?”. A nő igennel felelt, és egyre agresszívebben követelte a pénzt, amitől a sértettek megijedtek, és mintegy hatezer forintot adtak neki.

A rendőrség rövid időn belül elfogta, a bíróság pedig letartóztatta a támadót.

A marcali ügyészség kétrendbeli, fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat ellene, és azt indítványozta a bíróságnak, hogy ítélje végrehajtandó fegyházbüntetésre.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Az ügyészség indítványozta a költségvetésnek 3 milliárd forint vagyoni hátrányt okozó bűnszervezet tagjainak a letartóztatását
70 millió forintot fizetett ügyvédjének az ismert húsipari nagyvállalkozó, hogy befolyásos kapcsolatai felhasználásával „elsimítsa” a büntetőügyét
290 milliót csaltak ki egy hiszékeny kiskőrösi asszonytól
Elcsalta a bérházak építésére felvett 540 millió forintos bankhitelt
Luxusautókkal csalták az áfát a dél-alföldi bűnszervezet tagjai
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat