Ma: 2018.05.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Edit traktort ígért, 400 ezer forint előleget kért
police.hu 2018.05.14. 11:06:00

A rendőrség csalás gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást L. Edit 32 éves hajdúdorogi lakos ellen, aki egy traktor ígéretével szedett rá egy aranyosapáti férfit.L. Edit 2017. szeptember végén - egy internetes hirdetésben - mezőgazdasági vontatót kínált eladásra 800 000 forintért. A hirdetésre hamarosan jelentkezett egy aranyosapáti férfi, akivel telefonon megegyeztek, hogy megveszi a traktort. Megállapodásuk szerint a vevő átutalt a gyanúsított bankszámlájára - előleg címén - 400.000 forintot, de ezután a hirdetőt többé már nem tudta elérni.

L. Edit még aznap felvette egy hajdúdorogi bankautomatából az átutalt összeget. A nyomozás során megállapították, hogy Edit tévedésbe ejtette a férfit, már a hirdetés feladásakor sem rendelkezett a traktorral, így aztán azt át sem adhatta. A 32 éves nő a férfinak ezzel 400 000 forint kárt okozott.

A rendőrök a nőt rövid időn belül megtalálták, kihallgatták, majd a nyomozás befejeztével a napokban küldték meg az iratokat vádemelési javaslattal a Vásárosnaményi Járási Ügyészségnek.

További friss információk
Börtön járt az áfa nélkül értékesített cukorért
850 milliós költségvetési csalást követett el egy bűnszervezet - A gyanúsítottak között van egy tatabányai ügyvéd is
Megkezdődött Galambos Lajos és felesége büntetőpere
Börtönőrt akart megvesztegetni egy fogvatartott
Több mint 17 millió forintos vesztegetés elfogadásával vádolnak egy felszámolóbiztost
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat