Ma: 2021.05.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Közel kétszáz embert károsított meg az az internetes csaló, aki gyanúsítotti kihallgatását követően is folytatta bűnös tevékenységét
Privatkopo.hu 2020. 06. 15. 11:10:00

Az ország több pontján tettek feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki az interneten mobiltelefont, játékkonzolt és egyéb műszaki cikkeket árult. A vásárlóktól a vételárat egy bankszámlára utaltatta, azonban az árut a vevők részére nem küldte el.A feljelentések kapcsán indított büntetőeljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatta. A rendőrök megállapították, hogy az elkövető közel 200 embert károsított meg hasonló módszerrel 2015 júliusa és 2019 januárja között.

A szekszárdi rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt, egy 22 éves törökszentmiklósi férfit, akit az ügyben gyanúsítottként hallgattak ki. Ellene 158 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás vétség, valamint 20 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte.

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat átadták az ügyészségnek.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Korrupcióval vádol a főügyészség egy háziorvost, aki a vesztegetési pénzt végül meg sem kapta
Szervezetten lopták a csomagokat a debreceni futárok
Vízipipadohány helyett fűrészport értékesített, az adókat elcsalta
Visszavonult válogatott futballista nevében követett el csalásokat
Letartóztatták az ingatlancsalókat - 82 éves bácsit forgattak ki a vagyonából
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat