Ma: 2020.01.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Vádat emeltek a korrupt bírónő ellen
MTI 2012.11.14. 16:36:00

Hivatalos személy által kötelességszegéssel - 2008 és 2010 között - elkövetett vesztegetés címén emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán egy felszámolási ügyekben eljáró nyíregyházi törvényszéki bíróval szemben.Az ugyancsak megvádolt felszámoló rendszeresen ingyen szállította autójával a bírónőt, intézte a gépkocsija szervizmunkáit és más, a megtakarításaival kapcsolatos ügyeket, továbbá a ténylegesen az ő érdekeltségébe tartozó cég ügyeit is. A bírónő egyszer részt vett egy háromnapos disznótoron is a felszámoló költségén.

A bírónőt és a felszámolót 2011 júniusában hallgatta ki először gyanúsítottként a főügyészség, akkor tagadták a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését.

A napokban egy szegedi bíró ellen emeltek vádat, egy szombathelyinek pedig egyelőre rendőrségen van az ügye, de ő valószínűleg nem a munkájában hibázott.

További friss információk
Bűnügyi őrizetben az internetes csaló
Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség Gáspár Győzőre - van felfüggesztett szabadságvesztése is a „celebnek”
274 millió forint áfát csalt el a kecskeméti étolajos bűnszervezet
Olaszországban fogták el a nigériai pénzmosót
Megerősítette a legfőbb ügyész: nyomoznak a milliárdos egészségügyi kartell ügyében
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat