Ma: 2020.07.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Vádat emeltek a korrupt bírónő ellen
MTI 2012.11.14. 16:36:00

Hivatalos személy által kötelességszegéssel - 2008 és 2010 között - elkövetett vesztegetés címén emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán egy felszámolási ügyekben eljáró nyíregyházi törvényszéki bíróval szemben.Az ugyancsak megvádolt felszámoló rendszeresen ingyen szállította autójával a bírónőt, intézte a gépkocsija szervizmunkáit és más, a megtakarításaival kapcsolatos ügyeket, továbbá a ténylegesen az ő érdekeltségébe tartozó cég ügyeit is. A bírónő egyszer részt vett egy háromnapos disznótoron is a felszámoló költségén.

A bírónőt és a felszámolót 2011 júniusában hallgatta ki először gyanúsítottként a főügyészség, akkor tagadták a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését.

A napokban egy szegedi bíró ellen emeltek vádat, egy szombathelyinek pedig egyelőre rendőrségen van az ügye, de ő valószínűleg nem a munkájában hibázott.

További friss információk
Étolajban és cukorban utaztak, többmilliárdnyi áfát elcsaltak - letartóztatásba kerültek
„Unokázós” bűnbanda tagjait vették őrizetbe a kecskeméti rendőrök
Idősekre utazó csalókat fogtak el a székesfehérvári nyomozók
Bűnszövetségben csalták az áfát - százmillió forintot szagolt ki Cappy, a NAV pénzkereső kutyája
Nem fizettek jövedéki adót a forgalomba hozott bázisolaj után, 754 millió forint kárt okoztak a költségvetésnek
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat