Ma: 2020.01.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Több tízmilliós sikkasztással gyanúsítanak egy komlói közös képviselőt
Pécsi Stop 2017.05.19. 9:04:00

Sikkasztás alapos gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Komlón, ahol egy közös képviselő 30 millió forintnál is többet nyúlhatott le az általa képviselt társasházak lakóitól. A bűncselekményre úgy derült fény, hogy az egyik társasháznál felújítás mellett döntöttek, majd összegyűjtötték a lakásonkénti 6-800 ezer forintokat, a vállalkozó el is végezte a munkát - ám nem fizették ki. A lakók feljelentést tettek a komlói rendőrkapitányságon a közös képviselő ellen, viszont a felújítás költségeit nekik kell kifizetniük a vállalkozónak. Többen részletfizetést szeretnének kérni, mert komoly gondot okoz a több százezer forintos összeg ismételt azonnali előteremtése.

Az elmúlt hetekben az is kiderült, hogy az eredeti 30 millió forintnál lényegesen több pénz tűnt el, hiszen az érintett közös képviselő mintegy ötven komlói társasházban látta el feladatát - annyi a különbség, hogy a többi épületben a felújítások még nem történtek meg, viszont a lakók elkezdték a ház közös számláján gyűjteni a pénzeket. Pontos számot nem tudni, de a városban terjedő hírek szerint összesen akár a 100 millió forintot is elérheti az összeg, aminek nyoma veszett.

További friss információk
Bűnügyi őrizetben az internetes csaló
Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség Gáspár Győzőre - van felfüggesztett szabadságvesztése is a „celebnek”
274 millió forint áfát csalt el a kecskeméti étolajos bűnszervezet
Olaszországban fogták el a nigériai pénzmosót
Megerősítette a legfőbb ügyész: nyomoznak a milliárdos egészségügyi kartell ügyében
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat