Ma: 2019.03.20.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Szerencsejátékra fordította a dohánybolt bevételét - kiraboltatta magát az eladó
police.hu 2018.03.25. 6:56:00
A budapesti nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be annak a dohánybolti alkalmazottnak az ügyét, aki kiraboltatta magát az ismerősével, hogy ezzel igazolja a kassza hiányát.

A nyomozás adatai szerint a 18 éves budapesti K. Mihály 2017. szeptember 30-án éjszakai műszakban dolgozott egy rákospalotai dohányboltban. Az este folyamán sportfogadásokat kötött a trafik terminálján, de a fogadás összegét nem fizette ki, nem tette be a kasszába. Miután valamennyi fogadását elbukta, azt találta ki a kassza hiányának igazolására, hogy a 17 éves ismerősével a biztonsági kamera előtt eljátsszák a trafik kirablását.

A fiatal férfi a bűncselekmény elkövetésének körülményeit az éjszaka során megbeszélte ismerősével, aki hajnalban megérkezett a dohánybolthoz. A 17 éves fiú egy sállal eltakarta az arcát, és azért, hogy az eseményeket rögzítő kamerák előtt is hitelessé váljon a rablás, egy késsel megfenyegette az alkalmazottat, és a bevétel átadását követelte, majd a megszerzett pénzzel együtt elmenekült a helyszínről.

A kiérkező rendőrökben már az intézkedés kezdetén kétségek merültek fel az alkalmazott által elmondottakkal kapcsolatban, majd K. Mihály a meghallgatásakor beismerte, hogy valójában nem történt rablás, és a pénz nagy részét ő játszotta el szerencsejátékon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály munkatársai a két fiatal ellen sikkasztás miatt indított nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratot vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

További friss információk
Újabb „unokázós” csaló „karrierjének” vetettek véget a BRFK nyomozói
A lábtörlő alá akart rejteni kétmillió forintot egy „unokázós” csaló, amikor váratlanul betoppantak a rendőrök
Százmilliókat szerencsejátékozott el a békési takarékszövetkezet ügyvezetője - vádat emeltek ellene
Sikkasztott a bolti pénztáros
116 milliót akartak megfújni - közvetlenül pénzfelvétel előtt elfogták a csalókat
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat