Ma: 2018.07.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Őrizetben a rabló páros
HP 2017.12.06. 11:57:00

Egy villamoson fogták el a fővárosi rendőrök azt a két elkövetőt, akik kiraboltak egy férfit a budapesti Klauzál téren.Egy középkorú férfi kért a múlt héten, szombaton, éjszaka segítséget a Készenléti Rendőrség Blaha Lujza téren szolgálatot teljesítő járőreitől, akiknek elmondta, hogy nem sokkal korábban kirabolták, majd a két elkövető felszállt a 37-es villamosra.

A járőrök a Népszínház utcában megállították az éjszakai járatot, ahol elfogták a feltételezett tetteseket, egy 37 éves budapesti asszonyt és egy 24 éves, jászszentlászlói férfit.

A páros férfi tagja megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a Klauzál tér és a Dob utca sarkán pénzt követelt a bejelentőtől, akit megfenyegetett, majd erőszakkal elvette a pénzét és mobiltelefonját, ezt követően a nővel együtt elindultak Józsefváros irányába. A támadás sértettje távolból követte őket, majd kért segítséget a közterületen szolgálatot teljesítő járőröktől.

A VII. kerületi nyomozók mindkét elkövetőt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, rablás megalapozott gyanújával.

További friss információk
Négyszer saját magának adta át a kikézbesítendő összegeket a postásnő
1,6 milliárdot csaltak a csúcsarannyal hitegető nyíregyházi csalók
Exkluzív! A 8 milliárdos csalási ügy másodrendű vádlottja: „a nyomozók felállítottak egy elméletet és ahhoz gyűjtötték, gyártották a bizonyítékokat - a gombokhoz keresték a kabátot”
Hamis adásvételi szerződéssel kaparintották meg a hagyatékot - az okiratokat egy olyan ügyvéd „ellenjegyezte”, aki évekkel korábban elhunyt
Csalás gyanúja miatt nyomoznak a fedezeti ingatlanok gyanús adásvételében közreműködő Lapis-cégekkel összefüggésben
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat