Ma: 2019.06.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Kábítószerrel kereskedtek - kattant a bilincs
Privatkopo.hu 2018.09.28. 7:36:00

Összehangolt bűnügyi akció keretében Baján és Kiskőrösön fogtak el két férfit, akik a gyanú szerint hasist és marihuánát árultak - tájékoztatott a rendőrség. A bíróság a napokban elrendelte a 24, valamint a 64 éves gyanúsított letartóztatását.A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-kereskedelem miatt folytat nyomozást egy 24 és egy 64 éves férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a fiatalabb gyanúsított rendszeresen kábítószert szerzett be, illetve értékesített Magyarország területén, úgy, hogy idősebb társának utasításokat adott arra vonatkozóan, hogy mikor, mennyi és milyen kábítószert adjon át a vásárlók részére.

Az egyik ilyen alkalommal - 2018. szeptember 1-jén - a 24 éves férfi arra utasította társát, hogy egy pécsi férfinak adjon át kábítószert. A drog átadását követően a pécsi vásárlót a Pécsi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták. Több mint egy kilogramm marihuánát találtak nála.

A KR NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói, a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége, valamint a Bajai Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt akciót tartottak 2018. szeptember 20-án. Az akció keretében a TEK műveleti egysége a nyomozás során felderített, a kábítószer deponálására szolgáló bajai telephelyen elfogta az egyik, majd a KR NNI munkatársai Kiskőrösön a másik gyanúsítottat is.

A telephelyen történt kutatás során a rendőrök bruttó 2100 gramm barna, tömb alakú hasist, az épület előtt parkoló gépkocsiban - 22 csomagban - bruttó 2300 gramm marihuánát foglaltak le. Ezen kívül a kábítószer adagolásához szükséges gumikesztyűket, tárolóedényt, csomagolóanyagot és digitális mérleget találtak még. 

A 24 éves gyanúsított lakó- és tartózkodási helyein megtartott kutatás során több ezer eurót, mobiltelefonokat és SIM kártyákat is lefoglaltak.  

További friss információk
635 millió forint adót csalt el egy esztergomi számlagyáros
Börtönbüntetésre ítélték a tanárnőt, aki pénzt csalt ki diákoktól
Közel 400 milliót csaltak ki egy székesfehérvári vállalkozótól
17 éves „unokázós” csalót kapcsoltak le a Pest megyei nyomozók
Lecsapott a csaló cigányokra a BRFK „unokázós” nyomozócsoportja
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat