Ma: 2020.01.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Pénzt akart „mosatni” a kameruni
MTI 2013.11.20. 15:37:00

Öt és fél év börtönbüntetést szabott ki egy kameruni származású, magyar állampolgárságú csalóra a Kecskeméti Törvényszék szerdán kihirdetett, nem jogerős ítéletében.Feketére festett „pénz” szó szerinti tisztára mosásával vert át a Magyarországon élő férfi egy Bács-Kiskun megyei teherautó-kereskedőt, akitől 300 ezer eurót (89 millió forint) csalt ki. Az Európa nyugati felén már korábban ismert trükköt a férfi alkalmazta először Magyarországon.

A férfit különösen nagy kárt okozó csalás bűntette illetve csalás bűntettének kísérlete miatt találta bűnösnek a törvényszék. Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész súlyosbításért, vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

További friss információk
Összedőlt az „unokázós” piramis
Több tízmilliós csalás gyanúja miatt letartóztattak egy ingatlanközvetítőt
Bűnügyi őrizetben az internetes csaló
Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség Gáspár Győzőre - van felfüggesztett szabadságvesztése is a „celebnek”
274 millió forint áfát csalt el a kecskeméti étolajos bűnszervezet
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat