Ma: 2020.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
97 éves nénit fosztott ki egy 20 éves „navajonki”
Privatkopo.hu 2020.10.19. 13:28:00

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást H. Attila 20 éves, továbbá orgazdaság vétség megalapozott gyanúja miatt M. Tiborné 40 éves és R. Tamás 50 éves salgótarjáni lakosok ellen.A nyomozás adatai alapján H. Attila 2020. július 14-én, a délutáni órákban az egyik salgótarjáni ingatlanba a nyitott ajtón bement, majd kihasználva az ott lakó 97 éves nő idős korát - és védekezésre képtelen állapotát - elvette arany ékszereit. A 20 éves gyanúsított ezután távozott az ingatlanból, amelyet követően az ékszereket M. Tiborné és R. Tamás részére értékesítette.

A rendőrök 2020. július 14-én elfogták a 20 éves férfit, aki az intézkedés megkezdése előtt alufóliába csomagolt, kábítószergyanús, fehér színű kristályos anyagot dobott a földre. A beszerzett szakértői vélemény alapján a lefoglalt kristályos anyag új pszichoaktív anyagnak minősül. A gyanúsított korábban abból fogyasztott.

Az eltulajdonított ékszereket a nyomozók felkutatták és lefoglalták, majd a sértett részére visszaadták. 

A hatóság tagjai a letartóztatásban lévő H. Attila és további két társával szemben folytatott nyomozás vizsgálati szakaszát befejezték, és az iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

További friss információk
Csaló diákmunkás
Nem jutottak el a címzettekhez a pénzküldemények, mert a postás zsebre tette azokat
Jutaléknak álcázott milliókból vagyonosodó cégvezetőkkel szemben emeltek vádat
Tanmese naiv nőknek: közel 700 ezer forintot csalt ki áldozatától a „szerelmes” férfi
Hét megyében csapott be nyugdíjasokat az álpostás
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat