Ma: 2020.09.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Hat drogdílert kapcsoltak le a rendőrök Debrecenben
Privatkopo.hu 2019.11.30. 9:06:00

A debreceni rendőröknek olyan információ jutott a tudomására, hogy egy helyi férfi kábítószert és új pszichoaktív anyagot terjeszt. Aztán még öten akadtak horogra.A nyomozók a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2019. november 25-én elfogta a 22 éves férfit, akit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének meglapozott gyanújával kihallgattak.

A bűnügyesek előállították a férfi barátnőjét is, egy 24 éves nőt, aki a megalapozott gyanú szerint a párjával közösen vásárolt tiltott szereket két másik debreceni lakostól, majd miután azt együtt kiporciózták, Debrecenben árulták.

A Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a másik két terjesztőt - egy 26 és egy 29 éves debreceni lakost - 2019. november 25-én és november 26-án elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A nyomozás során beszerzett információk alapján felmerült a gyanú még két helyi lakossal szemben is, akiket a rendőrök szintén kézre kerítettek és kihallgattak. Ők a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

A nyomozó hatóság a hat gyanúsítottat - kihallgatásukat követően - bűnügyi őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2019. november 28-án elrendelt.

A Bűnügyi Osztály munkatársai az ügy felderítése során több, a terjesztőkhöz köthető kábítószer fogyasztót is elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

Velük szemben kábítószer birtoklása vétség, míg a dílerekkel szemben kábítószer-kereskedelem bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság.

További friss információk
170 ezer euró korrupciós pénzt vágott zsebre egy határrendész
Tenerifén bujkált a közel 900 millió forintos költségvetési csalásért elítélt férfi
Egy szerelmespár izgalmas programja: pénzhamisítás
Korrupciós ajánlatot tett, de nem annak, akinek tervezte
Adóhatósági eljárások befolyásolásának ígéretével „húztak le” vállalkozókat - a gyanúsítottak között egy volt NAV-os alkalmazott is van
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat